Berraa_54 KuzeyinAnnesi03 sirkeli su ile banyo ettirdim iyi geldi biraz uyudu şimdi bizde balgamlı öksürük var bide burun tıkanıklığı
KuzeyinAnnesi03 Merve68681 ay hepimiz galiba böyleyiz ıslak bez koydum üstünü çıkarıp ilaç verdim anca düştü
KuzeyinAnnesi03 Berraa_54 oğlumun sadece boğazı kötüymüş doktor ciğerleri çok iyi hırıltı yok burnu tıkalı değil dedi güzel temizliyorsun böyle devam et hemen iyileşir dedi
KuzeyinAnnesi03 Berraa_54 Burun aspiratör Baby vec tarzı süpürgeyle çekiliyor çok güzel temizliyor serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekim yapıyorum
Seftalikokuluhikayem20 Geçmeyen bir ateş ve salgın var beklemeyin doktora götürün kan alınır serum yapar düşürmeye çalışırlar bizim bayramın birinci gününden 3.ncü gününe kadar sürekli hastaneye gittik ateş yüzünden serum iğneler yapıldı sürekli ihmal etmeyin gidin bence
Berraa_54 Seftalikokuluhikayem20 şurup verdim bide ılık bir duş yaptırdım ateşi 36 ya düştü bakalım akşama kadar nolucak yukselirse artık acile goturcem
Meri-Mel Sirkeli su ile temizlemeyin lütfen ateşi gizliyor düşürmüyor,calpol ve dolven ile takip edin 4 saat ara ile verebilirsiniz çok çıkarsa ılık duş aldırın hâlâ inatçı ise doktora başvurun.