As01 Gece gece kimse var mıdır bilmiyorum ama serum fizyolojik ile bile temizleme imkansız izin vermiyor çekilmiyor zaten yarın dr a gideceğim belki bi ilacı vardır bilgisi olan var mı kızlar öksürükten uyuyamıyor
Sedoa_ As01 nebül ile hava iyi gelir. Sessiz nebüller var uyurken yapıyorsun onlar rahat oluyor küçük aylarda. Bir de soğanı ortadan kes ortasına 4-5 karanfil koy baş ucuna koy o da işe yarıyor. Karanfil yoksa tek soğanı koy kesip
elfpyrz As01 aynı şeyi yaşamışız bu gece 😢sürekli ağladı nefes alamıyor bekleyeyim burda belki tecrübeli anneler yrdım ı olur🤲çok geçmiş olsun
Babeshark Büyük ihtimal antibiyotik başlar Dr Nebil cihazın var mı varsa Dr A söyle ona göre ilaç verir
As01 Sedoa_ Evet soğan çok fayda ediyor küçükler temzilettirmiypr ağlıyor tekrar doluyor sterimar spreyi deneyeceğim
As01 Sağlık ocağına götüreceğim ciğerlerin dinlettireyim bir de sterimar spreyi Soracağım herkes çok fayda ediyor diyor çünkü senin fizyolojik ile temizle ettirmiyor en azından onu sıkınca kendisi akar diye düşünüyorum