Evremyvzslm Arkadaşlar 11 aylık bebeğim dişleri yeni çıktı biraz büyüdü üstte 2 altta 3 dişi var dişlerini birbirine sürtüp gıcırdatıyor sizler de yaşadınız mı
Alerjikrinit Evremyvzslm evet uzun düre yaşadık . Hatta altındaki sebepleri araştırma yolundaydım artık ama kesildi şimdi. 26 aylık . Muhtemelen dişlerin rahatsızlıgından yapıyorlar
LoveStory Evremyvzslm diğer çıkacak olan dişlerini kaşımaya çalışıypr damağıyla. Dişleri olmadığında bunu yapabiliyordu ama şuam diş olduğu için gıcırdıyor
Evremyvzslm Alerjikrinit her gün yeni bir şey öğretiyor bize nbende alışamadı mı acaba diye düşündüm içim bir tuhaf oluyor inş uzun sürmez
Alerjikrinit Evremyvzslm genşz etine bağlıyorlar her olayı ben kontrolü beklemiştim ama dediğim gibi geçti. Ama çok uzun süre yaptı
Yesimblt Benimkide 11 aylık üst dişleri yeni çıkıyo daha tam uzamadı bile ama alttaki dişine sürtüp gıcırdatıyo
Evremyvzslm Yesimblt aynı benim kide azıcık dişi var bir arkadaşım da da aynıymış muhtemelen geçici bir durum korkmamıza gerek yok