Sinemeyra Kızım 10 aylık yürümesini nasıl hızlandırabilirim nasıl teşvik edebilirim neler destek olur yürümesine
Demetbulut Sinemeyra ne yaparsanız yapın vakti gelmeden yürümez … Vakti gelince de başlar pıtı. Pıtı gezmeye
Kuzeynepp Sinemeyra hiç acele etmeyin benm oglum 17 aylıkken yürüdü herkes artık yürümesi lazm dedi kmseyi takmadım. Birkere bile nie yürümüyor acaba demedim tamamen ona bıraktım. Onlar ne zamn hazır olursa o zamn yürür yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏
Tansukiz Sinemeyra ben şöyle yapmıştım 1-2 ay yürüteç kullandık kısa sürelerde bayağı hevesliydi zaten sonra koltuğa tutunup ayağa kalktım sen de yap dedim taklit etti yaptı tutunarak 1-2 adım yanlara doğru gitmeye başladı tabi ben yiyecek oyuncakla falan çağırdım onu işte sonra bir gün bi baktım 2 adım attı sarılıverdi öyle öyle adım atmayı öğrendi eline iki top verdim o toplara daldı yürüdü gitti 10 aylık yürüdü kızım da. Yürüme arkadaşı vardı hiç selam bile vermedi ona
printhelloworld Sinemeyra 9 aylıkken oyun çiti ve yürüme arkadaşı almıştık özellikle oyun çitinin çok faydasını gördük 11 aylıkken yürümeye başlamıştı
Syds Yürüme arkadaşı aldık oğlum hiç amacı doğrultusunda kullanmadı önündeki oyuncaklarla oynamaya çalıştı. Yürüteç yanlışına düşmeyin yürüyecek çocuğum parmak ucuna basmayı öğrendi zor topladık. Oyun çiti almıştık biz beşikten tutunup ayağa kalkmayı öğrendiğinde oyun çitine koyduk kenarlardan tutarak yürüdü karşıdan karşıya yürümeye başladı tutuanacak birşeyler buldukça kendini güvende hissetti arada eşimle karşılıklı birbirimize adım atmasını sağladık
Syds Tomris61 Yürüteçi bıraktık hemen devamlı olarak yürüttük ama hala kalintilari var 😅 15 aylık oldu parmak ucunda koşuyor ve 1 ay anca kullandık
1oglan1kiz Kendi zamani gelince yürüyecektir bence oğlum 13 aylıkken kendi kendine birden yürüdü şimdi kızım 10 aylık bakalm ne zaman yürüyecek bekliyoruz 🤗
Hacer_ikranur Ben yürüteç de kullandım yürüme arkadaşı da ona ragmen 15 aylıkken yürümeye başladı kızım, yani demem o ki siz ne kadar ısrarcı olursanız olun, onlar kendini hazır hissetmediği sürece hepsi boş.
Hacer_ikranur Birde oglan çocukları kızlara göre daha erken yürür diyorlardı çevremdekiler, bunun dogruluguna birkaç kişide şahit oldum ☺️
Papatya-bahcesi Sinemeyra iki eline top verin , yadaherhangi bir oyuncak karşıdan gel gel yapın , yani iki eli dolu olunca , dah hızlı yürüyorla, bizimki10 aylık yürüdü ,
cimcime1018 Sinemeyra Ayakta durmaya motive edebilirsin. Elinle sevdiği oyuncağı göster onu da ayakta tut aynı zamanda 😌 Koltuklara sevdiği oyuncakları koy onlarla oyalansin. Ben bu şekilde yaptım 11 aylık olduk şuan adımlıyor 🥰
Syds Tomris61 Her çocuk bir değil bu durum sizi üzmesin. Bir anda oluyor zaten oğlum herşeyi bir anda yapmaya başladı çok kaygilandigim yada başkalarından görüp neden yapamıyor dediğim şeyler oldu sonradan pişmanlık duydum. Zamanı var bol bol yürütün tutunup kalkiyorda yururde zamanla