Mummss Merhaba 6 yaşında kızım sürekli öksürüyor. Kuru öksürük Dr alerjik öksürük dedi. Ne yaptıysam geçmedi yaz kış aynı maalesef. Önerisi olan var mı acaba
sahinn2 Mummss bana hamilelikte doktorum grintuss öksürük şurubu yazmıştı bitkisel 2 hafta geçmeyen öksürüğümü 2 günde geçirdi başta çok öksürtüyor balgamı atıyor yetişkin ve çocuk diye ayrı şurupları var
mrsjale Mummss bende grintuss yazmaya gelmiştim benden önce yazmış arkadaş 🥰 gerçekten güzel şurup benim oğluma da iki günde fayda etti tavsiye ederim
balkanlardangelensogukhava Mummss grintusscular toplanmış ☺️ mutlaka alın bence de bizim de çok fayda gördüğümüz bir şuruptur kendisi
frappuccino Mummss çocuklar için grintuss şurup var ondan kullandım geçen hafta oğluma. 20 gün boyunca devam eden öksürüğü 1 2 güne rahatlattı ve geçirdi
Mummss Hepinize çok teşekkür ederim yarın ilk işim almak olacak🙏 prospan ve brochipretin hiç faydasını görmedim
Biz4kisiyizkardes Mummss alerjiden kaynaklanan öksürük ataklarında çocuğunuzun yaşına göre damla veya hap veriyorlar kızım 4 yaşında hap kullanıyor atak döneminde onu da şükür her sene olmuyor bu sene oldu sadece isterseniz sizde bir görüşün geçmiş olsun
Aselinannesi0655 Mummss merhaba acaba bebeginizin öksürüğü geçti mi bu şurupla denemedigim şey kalmadı 10 gün olacak gece bi öksürmeye başlıyor 1-2 saat sürğyor burnu açık alerji şurubu var . Sabah da öksürüyor uyumuyor 3 yaş
balkanlardangelensogukhava melikekoselii22 evet içeriği doğal çünkü ancak içeriğinde bal olduğu için 2 yaş ve üzeri için uygun
Mummss @“Aselinannesi0655”# Aselinannesi0655 geçmedi azaldı ama aldığım şurupların faydası olmadı. Tekrar doktora götürdüm alerjiyle ilgili toz şeklinde bi ilaç verdi en azından gece rahat uyuyor .
bsrtpl Mummss grintuss alın mutlaka. Oğlum 4.5 yaşında alerjik. Grintus olmazsam ben biterim elim kolum
Aselinannesi0655 bsrtpl ama aldım aslımda 4 gündür kullanıyorum hiç azalma yoknya deli gibi öksürüyor özellikle gece ve sabaha karşı
bsrtpl Mummss benim oğlumda alerjik bize doktor bunu kesti çünkü yan etkisi falza. Aşırı hırçınlık yapıyor çocukta
bsrtpl Aselinannesi0655 ben bu tarz durumlarda hava makinesine serum ve ventolin koyup veriyorum toparlıyor geçmiyorsa hava verin mutlaka