atlasmom27 Kızlar bebeğim ayın 27sınde 5 aylık olacak 2 3 gündür yanından ayrıldığım dakika çığlık atmaya başlıyor yanına geliyorum susuyor su içmek için birl yanından kalkamıyorum nedir bu Allah aşkına artık kulağımda çığlık sesleri var başım çatlıyor
yirmiikikasim23 atlasmom27 bizde yarin 5 ayligiz valla kafa kalmadi bizde cigligindan ne olur gececek deyin ya 😭
beyzzsenturkk_ atlasmom27 arkadasımın bebesi ses cıkartmayı öğrendiğinden beri sadece çığlık şeklinde iletişim kuruyor 8 aylık falan sanırım😂😂😂 bildiğiniz cığlıklardan değil asla bazı bebeklerde böyle kendini ifade ediyor işte
Nurcan03 atlasmom27 seslerini keşfediyorlar bu dönemde geçer merak etme yakında. Bir iki kelime söylemeye başlayınca unutuyorlar.
Umutluluk Hahaha merak etme geçecek 😅bu dönemde terkedilme hissiyatları çok güçlüdür o yüzden sizin onu bıraktığınızı düşünüyor
atlasmom27 Umutluluk oy kurban olurum ona böyle dediniz bütün işimi gücümü bırakasım geldi. Peki ne zaman geçer bu durum brn akıl sağlığımı kaybetmeden geçmesini umuyorumda
atlasmom27 beyzzsenturkk_ of bir yandan çok komik çığlık atıyor yanıan gidiyorum gülüyor arkamı dönüyorum çığlık atıyor ama baş ağrısından eşimde bende duramıyoruz valla
karanaliakgn atlasmom27 maalesef ama bende oyuna çevirdim bunu bende çığırıyorum gülüyor. Sonra hemen koşup işimi halletmeye çalışıyorum 🤦🏼♀️