Cqdm46 Meme + mama giden anneler günde belli saatlerde mama mı veriyorsunuz yoksa her emzirmeden sonra bir miktar mama mı?
Dmt-01 Cqdm46 çok ağladığında emzirmeye çalışıp sonra mama veriyorum belli saati yok ve her emzirmeden sonra vermiyorum ben tam bir aylığız çünkü bazen emerek doyuyo ama bazen doymuyo ya da hiç emmiyo ozaman veriyorum
Dilek_45 Cqdm46 her emzirmeden sonra veriyorum Arada uyanıyor yine emziriyorum o yüzden ortalama mamayı 4-5saat de bir vermiş oluyorum günde 4 defa veriyorum bebeğim 2.5aylık sizinki kaç aylık?
kokusudalin Cqdm46 once emzirip sonra veriyorum 2 aylik. 3 saatte 1 yiyordu ama hasta diye 2 saatte bir olduk tekrar.
Mervesnck Cqdm46 ilk meme beriyorum mutlaka bitene kadar sutum sonra mama veriyorum doyana kadar mecburen canim ☹️
Asyatn Ben her acıktığında önce emziriyorum genel de doymuyor o yüzden ardından mama veriyorum. Zaten iki saatte bir acıkıyo genelde.
Deletedmom245 Cqdm46 sık sık emziriyorum, ama sütümün ona tam yetmeyeceğini düşündüğümde bir de ağladığında emziği hırslı çektiğinde doymamış olduğunu bildiğim için o zamanlar veriyorum. Ama bazıları 2 saatte bir meme ardından mama da veriyor
Cqdm46 Deletedmom245 sütün yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? Yani sütün bittiğini ya da az geldiğini? Benin oğlum bazen göğsümü çekiştiriyor mesela bu sütün az geldiği anlamına mı geliyor
Deletedmom245 Cqdm46 evet bu sütün azaldığını ve onu tatmin etmediğini gösteriyormış bazen de gazı olduğunda yaparmış hemşire öyle demişti