tazeanneyimbennn Kızlar 39. Günümde kaplıcaya girebilir miyim lohusalığımın bitmesine 1 gün kalmış olacak
Pol34 tazeanneyimbennn ayağınızı sokacaksanız bir şey olmaz ama komple de girmeyin enfeksiyon riski olabilir bazı kaplıcalar suyu direkt yer altından çekiyor bakteri vs olur Allah korusun
tazeanneyimbennn likeli yarın gidicem kaplıcaya ama ortak alandaki yere gitmeyeceğim oda içindeki suda yıkanırım dedim canım
Menessasmom tazeanneyimbennn bişey olmaz o zaman ne olucak ayağımı sokucam sadece diyosunuz gidebilirsiniz bence
tazeanneyimbennn Menessasmom canım otel odasında da jakuzi var oraya komple girsem sıkıntı olur mu bilemedim hafif kanamam var
tazeanneyimbennn Pol34 anladım canım otel odasındaki jakuzi de sıkıntı olabilir o zaman hafif kanamam var da
Menessasmom tazeanneyimbennn yok bence ona girmeyin yani arkanızdan eşiniz vs kimle kalıyosanız oda girer yani havuzdan bi farkı yok bence hijyenik olmaz bence ya zaten kanamanız varsa siz nasıl rahat edeceksiniz kıpkırmızı olur su 😂😂🥴
cemilolabilirmi tazeanneyimbennn kendi odanızda sadece ayaklarınızı veya dizlere kadar olursa bence fayda bile görürsünüz. Ama ortak alan, ve tüm vücut riskli.
ozlemcyhn tazeanneyimbennn Belki batıl inanç diyeceksiniz ama lohusayken bu tarz yerlere girmeseniz daha iyi kaplıca denilen kadın erkek ayrı hamama benzer tarz yer sanırım değil mi havuzlu