Ulucunannesi Bebeğim 6 ay 16 günlük ek gıdaya geçtim. Mama olarakta sma kullanıyorum yeni başladım ancak inanılmaz ishal yaptı. Aptamil gaz yaptı. Ne kullanacağımı bilmiyorum. Hangi mama daha iyi sizce
NewMomm1 Ulucunannesi Sma comfort kullanıyordum optipro gaz yapmıştı gazlı bir bebeğim vardı. Comforta geçince rahatlamıştım gaz sorunumuz azalınca bebelac golda geçtim hem ekonomik olarak iyi hemde kabız,gaz vs. Yapmadı🌸
Oruchatice Kuzeynepp siz de kusma yaptı mı ve yeşil kına renginde kaka ? Bizde golden goat kullanıyoruz da bebeğim başka mama içmiyo
Bebegim38 Kuzeynepp merhaba golden goat tat olarak nasıl tadı az mama arıyorum, mama tatlı olunca meme reddi oluyor biz de
Ulucunannesi end birşey soracagım hipp mama böyle fazla yumuşak kaşıkla alınca pamuk gibi diğer mamalar gibi değil bu özelliği mi? Bozuk falan olmasın ilk kullanışım anlamadım
end Ulucunannesi altta tarihine bakın yinede evet yumuşak bi mama korkmayın tarihi geçmemişse sıkıntı yok
ilkanneligim1107 Hipp ve Sma optipro/comfort kabız yapınca Aptamil Prosyneo aldık 9 ay oldu onunla devam ediyoruz memnunum 🌸