Mrv_tlg Tüp bebek için ilk kadın doğum a mı gidiliyor kadın doğum mu sevk ediyor tüp bebek merkezine bilgilendirme yapr mısnz
SevimliHayaletCasper Mrv_tlg olmama sebebini biliyorsanız direkt tüp bebek merkezine gidiyorsunuz. Ama sebebi bilinmiyorsa önce kadın doğuma gidiyorsunuz sebebi araştırılıyor. Evet tüp bebekten başka çözüm yok derse o zaman yine tüp bebek merkezine gidiyorsunuz. Sevk yok yani. Ama devlet tüp bebek yapıyor mu orasını bilmiyorum. Özele gidecekseniz böyle. Biz direkt özele gittik
Mrv_tlg SevimliHayaletCasper Çok teşekkür ederim bilgi verdiniz için yumurta ve sperm sayımı nerde yapılıyor peki
SevimliHayaletCasper Mrv_tlg sperm sayımını devlet hastanesi dahil üroloji yapıyor. Yumurta sayımını da kadın doğum yapıyor diye biliyorum
minimin Önce kadın doğumda yapılması gereken bazı testler var . Amh değeri bunları yaptırın . Kadın doğuma regl olurken gidin (2 veya 3. Gün miyom rahim ve yumurtalıklara bakılsın ). Erkek mutlaka sprermiyogram testi yaptırması lazım .
Esrbruck Üroloji doktoru sperm testi yapar kadın doğum da bazı testleri yapıyor rahim filmi vs istiyorlar ama tüp bebek doktorları da aynı işlemleri istiyor direkt tüp bebek doktorunun yönlendirmesiyle de ilerleyebilirsiniz ben o şekilde yapmıştım