motherthea Oğlum 4.5 aylık onun için almak istiyorum bazılarının önleri sararmış oluyo dolaptan ikinci el baktım bulamadım temiz ve uygun fiyatlı arıyorum🥰
Falafel motherthea şu an ayakkabı giydirmeniz yanlış olur tam yürümesini bekleyin ayakkabı almak için. Adidas’ta ilk adım ayakkabısı yok
motherthea Falafel neden giydirmeyeyim ki dışarı çıkarken bebek arabasında ayakları üşüyor hemde bebekler de hoş duruyor
Alerjikrinit motherthea ayakları kıkırdak yapıda olduğu için ilk adım attığında bile doktor bana ayakkabı giydirme sürekli dedi. Şeklini kendi alması gerekiyormuş ayakların . Ki Adidas’tan ziyade ilk adım ayakkabısını vicco gibi ortopedik satan yerlerden alın önce
Babakaderimizbuymus motherthea evet aynısından var fakat önü sarardı kirlendi yani yıkasamda geçmiyor 2. El almak çok iyi bir fikir değil kirli olur genelde
Bertug1 motherthea bende bunu kullanıyorum ilk adim ayakkabısi olarak çok memnunum ayağına göre şekil alıyor ve rahat 🙏
BENOYLEUYGUNGORDUMM motherthea ilk adım ayakkabısı bu değil. Bu patik görevini görüyor. Doktorumuz söylemişti
Tombikdonerartikcokpahali motherthea ya bizim pembe var keşke kız olsaydı verirdim ben size 🥹 tertemiz kullandık
Falafel Tombikdonerartikcokpahali Adidas Nike gibi markalar ilk adım ayakkabısı üretmiyor malesef bende araştırarak öğrenmiştim🥲 çocuğum 2 yaşına geldi daha ilk defa Adidas aldım öncesinde hep vicco kullandık.
motherthea Tombikdonerartikcokpahali yaaa çok incesiniz teşekkür ederim düşünmeniz yeter 🩷 umarım bulurum 🥳🥳
Tombikdonerartikcokpahali Falafel daha kendim geçen sene orijinal magazasindan aldım. Tabi alt tabanı kalın olanlardan değil üst tarafa görsel yüklemiş hanımefendi onun tarzında.
agzimizintadikacmasin Falafel ben de hep vicco aldım adidas galiba 22 almıştım ilk ben de adidas ın ilk adım ayakkabısını görmedim orijinalden bahsediyorum
Falafel Tombikdonerartikcokpahali işte onlar patik diye geçiyor. İlk adım ayakkabısı ile çocuklar dışarıda yürüyebiliyor ama bununla yürünmez
Beyzatlass Alerjikrinit vicco o kadar da sağlam bir ayakkabı değil burda bi hanfendi biçip giydirmiş çocuğa ayağına zımba girmiş dikkatsiz bir satıcı
motherthea Alerjikrinit ben ayakları yere basmadan giydirmek için istiyorum beğendiğim için ayakları boş durmasın diye bende biliyorum teşekkür ederim yine de😊
Falafel Beyzatlass ‘ilk adım ayakkabısı’ adı altında Adidas’ta ayakkabı yoktur. Ha siz post sahibi gibi aldığınız patiğin adını ilk adım ayakkabısı zannediyorsanız bilemem