5560 Merhaba sevgili anneler. Kızım 10 ay 17 günlük 2 gündür huzursuz diş patlatamiyor ve bu nedenlede hiç birşey iyip içmiyor aç çocuğum 😓 hep su içiyor sudan başka birşey iyip içmiyor ne yapmam lazım bilgili olan anneler yardımcı olurmusunuz ?
Rzgr 5560 eger emiyorsa anne sutu yeterli olabilir bu donemde. Zaten ek gidadan cok emme istegi olusuyor. Emmiyorsa da daha sivi seyler vermeye calisin. Yogurt biraz mmuz armut pekmezi blenderden gecirip smootie tarzinda hem doyurucu hem besleyici icecekler hazirlayabilirsiniz.
5560 Rzgr emmiyor canım mama iyiyor ve ek gıda ama mamayi istemiyor yemiyor eliyle itiyo normal yemek veriyorum 1 2 kaşık iyo daha yemiyo suyu çok iciyo herseyi denedim kabul etmiyo itiyo
Rzgr 5560 benim oglumda 10 ay 9 gunluk azi disleri cikiyo emiyor benimkisi ama daha cok siviyla gecistiriyoruz. Sabah kahvaltisindada muz avokado lor peyniri yumurta sarisi pekmezi lapa gibi karistirip veriyorum seviyo tadini. Kefir ve ayranda deneyebilirsin.
5560 Rzgr ayranı iciriyorum simdide yogurt yedirdim yedi ama mamasını yemiyo biseyler yedirirken zorla veriyorum