birannebircocukk Bebegım cok gazlı hipp denedik bebelac gold denedik normal aptamil denedik ama çatlıcak artık biogai ve sub simplex kullanıyoruz doktor en sonunda aptamil comformil önerdi kullandınız mı lütfen kullananlar bi tık olsa bile fayda gördünüz mü
ebebe birannebircocukk ben kullandım halen de arada veririm. Çok guzel bir mama şekerli tadı da yok. Ne gaz ne kabızlık hicbi şey olmadı
ebebe birannebircocukk ben kullandım halen de arada veririm. Çok guzel bir mama şekerli tadı da yok. Ne gaz ne kabızlık hicbi şey olmadı
Guleroz birannebircocukk benim bebeğimde aşırı gazlı ne kullandiysam işe yaramadı nurse harveys colex şurup kullanıyorum bu iyi geldi deneyin isterseniz
atesarp birannebircocukk canım ben 1 kutu kullandim tanecikli bi yapisi oluyor Lansinoh biberon kullaniyorum 2 numara agizindan zor geciyordu bu biberonun o kullandigim 1 kutuda da pek fark gormedim bebegimde aptamil prosyneo kullaniyorum suan gaz sancimiz 3 aylikken bitti bizim ama cok gazli bebeklere Aptamil Ar kullanıyorlar fiyati biraz tuzlu tabi
linamelii atesarp aptamil ar reflü maması değil mi ? Conformil gaz kolik ve kabızlık çeken bebekler için daha uygun 🙏🏻
atesarp birannebircocukk doktoruna ya da eczacınq danış bana eczacım söylemişti çok gazlı bebeklere bunu veriyoruz diye
birannebircocukk atesarp comformil aldık işte nurse harveys damlaya gectık biogai ile birlikte kaka yok uc gun bugun
Guleroz birannebircocukk evet şurubu ve gaz damlası var şurubundan fayda gördüm biraz ikinmalar azaldı şükür
linamelii birannebircocukk ben kullandım kakasını hep yeşil yapıyordu 50. Günde düzeldi gaz sorunu içinde mommy bliss aldım gerçekten faydada gördüm hipp aptamil presyneo aptamil conformil denemiş biri olarak em son bebelac gold geçiş yaptık bu damla aşırı hayatımızı kurtardı diyebilirim
divabebedivamama birannebircocukk ben kullanıyorum şu anda bebişim 3 aylık, öncesinde sma vermiştim o böyle midesine oturuyor ve çok gaz yapıyor gibi hissettiriyordu ama bu daha hafif. doktor da bunun daha kaliteli bir mama olduğunu söylemişti.
atesarp linamelii cok gazli bebekler icin eczacım bu mamayı söylemişti bana ben kullanmadım aşiri gazlı degildi bebegim arkadasada zaten doktor ya da eczacina danis dedim
ruya16 birannebircocukk bende ilk sma ve hıpp verdım ikiside maf ettı çocugumu sonra aptamıl comformıl geçtim çok rahat bebeğim bıde ben Philips Avent kolık biberon aldım çok işime yaradı gaz damlası hepsini kullandık ama çok daha kötü yapıyor bebeği