MiranAlpinannesi bayanlar 2 ay önce doğum yaptım, dikiş izin üstünde ince bi tabaka oluştu, keloit birden mi oluyor yoksa böyle yavaş yavaş mı büyüyor?
beybiliko MiranAlpinannesi sezaryan sonrası dümdüz çizgi şeklinde dikilmişti, yara iyileşme sürecinde birden oluştu, krem falan da sürmedim ben hiç, çok rahatsız olacağım bir boyutta değil, 2. sezaryen sonrası ya da estetik bir işlemle düzeltilebiliniyormuş
MiranAlpinannesi ikitosbikannesi ince mi yoksa google daki gibi mi sizin benim ince kabarık çözümü var
ikitosbikannesi MiranAlpinannesi eğer hafif semptomda ise doktorum geçiyor demişti bana eczanede krem hazırlattı baya faydasını gördüm oğlum 6 aylıkken hamile kaldım ikinci sezeryanı olunca estetik işlem yapıldı ameliyat sırasında. Beyaz bir aparat vardı ip değil ama daha enli. 15 gün olunca kontrole gittiğimde bir eliyle karnıma bastırdı diğer eliyle dikilince altından yavaş yavaş tampon yapar gibi o parçayı çekti. Şuan ince bir çizgi var sadece. Kabarıklık hiç yok
alparslan1_ beybiliko ne kadar doğru bilmem ama googlede okudum şimdi diyor ki, cerrahi müdahalelerden sonra %50-100 tekrarlar. Kortizonlu kremler varmış bunun için
beybiliko MiranAlpinannesi dikiş şekkş dolyorla ilgili bir şey, iyi dikmemiş olabilir, ama keloid vücut yapısı ile alakalı oluyor genelde, kolumda da bir yara vardı iğneyle çizilmişti, o da keloid oldu
ikitosbikannesi MiranAlpinannesi içeriğini bilmiyorum. 3 krem karışımdı sanırım. 2 sene geçti üzerinden. Ama bir kadın doğuma gitseniz daha faydalı olur
gulsum_32 Apandisit amaliyat olmuştum aynı yer kabarık keloit oldu aynı sene içinde hamile kaldım doktorum apandisit yerinide alalım dedi aldı iki yer amaliyatlı olmuştu bildiğin derinin dışındaki tabakadan çok altta kalem gibi kalınlıkta bidaha çiktı doğum yapalı 4 ay oldu hem sezeryan dikiş yerim hem apandisit yerim kelepir oldu doktorun krem verdi her gün 5 kere sürekli süreceksin dedi 2 3 anca sürebildim çocukla olmadı zor oldu şimdi ne yapıcam bilmiyorum kreminde pek faydası olmuyor