birprensesanesi Meehaba🌸 Ocean d vitamini kullanıyoruz şuan 400IU Fakat 600IU 1000IU yazanlarıda var bunlar nedir? Bilen varsa yazarsa sevinirim🙂(miniğim şuan 5 aylık)
mucizeminnosum birprensesanesi biz 18 aylığız 600 olanı kullanıyoruz kışın başlayıp yazın bırakmamızı söyledi doktorumuz ayımıza uygun olan buymuş
Tugbayildizz birprensesanesi bebek yaşıyla alakalı diye biliyorum bende bebeğime 400 olanı kullanıyorum kendim 600 olanı
Melisacom Tugbayildizz peki sprey mi damla mı bir de D3K2 mi yoksa sadece d vitamini olan mı acaba. 4 aylık kızıma alacağım ben de
Tugbayildizz Melisacom bizdeki sadece d vitamini olan 400lük içinden hem sprey hem damla ucu çıkıyor sprey kullanmak daha kolay benim bebeğime günde 1 fıs veriyorum. Siz yinede doktorunuza veya eczaneye sorun alırken
Gzide32 Melisacom ben de yanlışlıkla d3 k2 almıştım o yetişkinler içinmiş kendim kullanıyorum bebekler 1 yaş öncesi 400Uı 1 fıs olmalı yani bir fıs 3 damlaya eş değer
sevvaalerr Kızlar merhaba, bende saglık ocagındakını almak ıstemıyorum 4.5 aylık suan bebegim hangısını almalıyım? Ocean kaclık yanı kullanmam gerek?
bnyogz sevvaalerr 400 olanı almalısınız benimde bebeğim 4 buçuk aylık onu kullanıyorum. 1 fıs 3 damlaya eş değer. O yüzden günde 1 fıs olacak şekilde kullanıyorum ☺️