zeynep42421 canim cevren ne derse desin bu bebegin annesin sensin sen ne dersen o olacak, cevrenin sacmaliklari yuzunden hastalansa ugrasacak yine sensin, ben kimseyi dinlemem doktorlari bile dinlemiyorum, mama verme dediler sutun yetiyor, ilk iki ay 1400 ve 1300 gr alan bebegim mamayi kesince 480 gr almis bu ay, cocugumu besinsiz birakamam, su verme diyen doktor da var onu da dinlemedim her mamadan sonra bir cay kasigi verdim, zaten suan 6. Doktorum😂 son doktorum iyi ki vermissin agiz temizligi icin cok onemli dedi, anne sensin dedi bebegini en iyi sen tanirsin konusamiyor ki biz soralim ogrenelim sen ne hissediyorsan dogrudur dedi, mama vermek istiyosan doymadigini dusunuyorsan ver dedi, bayram tatilinde kaynanamlara gittik bebek sabit yatiyor hic konusmuyor, zaten konusamiyor da agu gugu aaa uuu sesler cikarir gun boyunca ve hic durmaz bu cocuk halsiz iki gundur hastaneye goturelim dedim dedim kaynanam da bisey olmaz dedi ben sonra kocama baski yaptim taksiyle kendim goturcem dedim derken goturduler tip merkezine ben burasi olmaz tam tesekkullu hastane dedim, kaynanam surat yapa yapa goturduk, ben cok pimpirikliymisim, sonuc cocugum hastaneye yatis yapti, kan degerleri asiri dusmus, halsizligi o kadar belliydi ki, cevreye gore uslu sakin bebek ama ben annesi olarak halsiz ve yorgun oldugunu anladim, doktor cikinca bebek izole olacak asla ziyaretci alinmayacak herhangi bi grip virus kaptigi an vucudu savasamaz suan bagisiklik degeri dipte dedi, biz de evimize donduk arefe gunu, ben israr edip hastaneye gitmeseydik ve eve donmeseydik kalsaydik belki bayrama gelen ziyaretcilerden viral bi hastalik kapabilirdi her yerde salgin var, bunu neden anlattim annelik icgudulerine guven ve kendi dogrularinla buyut evladini, cevreye kulak asma canim nacizane tavsiyemdir