Perakus12 Kızlar doktor egzama dedi krem verdi söndü ama yine bu sefer sırtında böyle çıkmaya başladı
butterflyy_ Perakus12 egzama hem de alerji benim oğlumun da öyle her yeri atopik dermatit alerjiye bağlı egzama bizden alerji testi istedi onu yaptıracağız bu arada oğlum sekiz aylık dört aylıktan itibaren mukuslu kaka ve kan var
hilalbhdr Perakus12 aynı durumu bende yaşıyorum alerji doktoruna fotoğraf attık alerji olduğunu söyledi 29 da randevumuz var alerji testi yapılacak. Mamamızı değiştirdi alerji bebeklere özel mama markası söyledi şuan onu kullanıyoruz.
Perakus12 butterflyy_ kan yok mukuslu kaka nasıl oluyor onu bilmiyorum kızım 4 ay 20 günlük 4 aylıktan beri böyle Neye alerjisi olabilir emmiyor mama alıyor
butterflyy_ Perakus12 Mukuslu kaka sümüksü oluyor köpüklü belki mamadaki süt içeriği falan alerji yapmıştır
butterflyy_ Perakus12 saolun size de geçmiş olsun psikolojim bozuldu 4 aydır böyleyiz ne yapacağız bilmiyorum artık
Aylizinannesi54 Perakus12 alerjiye bağlı egzema gibi çamaşır deterjanı, şampuanı, yediği birşey olabilir cildi çok kuruluktan egzema çıkıyor doktor size krem verecektir bir doktora görünmekte fayda var
prenses3565_ Bizde de var ya suan karin bolgesinde cikmis puturlu puturlu var korktuk ayopik cildi var dediler ama alerji demedi doktor hangi bolume eandevu aldiniz alerji icin