biradamavisi Hanımlar ayakkabı alacağım oğluma normalde vicco botu var memnunum şimdi iki model var paylaşacağım sizce bunlardan hangisi daha rahattır? Veya kullanıp hangisinden memnun kaldınız?
biradamavisi agzimizintadikacmasin evet bende ışıklı attım bu mu dediğiniz kullandınız mı rahat mı rengi de çok güzel her şeyle uyar botları mavili olan gibi onu kullandım biliyorum rahat etti çocuk ama ışıklı olan daha çok hoşuma gitti
agzimizintadikacmasin biradamavisi kesinlikle al bunun bir benzerini kullnadı kızım bayılıyordu hem tabanı ortopedi k çok güzeller ışıklı olanı al bence
Gul-42 biradamavisi dırek ayakkıbı resme yorum yaptım bızde olana yanı ılk attıgın mavı olanın ısıklı benzerını aldık
biradamavisi Gul-42 hmm anladım. Diğerinden kullanmış mıydınız yürüyüşü rahat değil dediniz bana da öyle geliyor aslında ama rengi hoşuma gitti ama tabii renk için de almam önemli olan rahat etsin oğlum düşmesin
biradamavisi Ogulluana bana da öyle geliyor görsel anlamda diğeri daha güzel diye rahat mı diye sormak istedim
biradamavisi Ogulluana aa bu da çok güzelmiş renk olarak mavi her şeye uymaz ama gri olur. Bakayım sitesine teşekkür ederim