Miaaveben Magna tiles bütçemi aşıyor ama bu üçü fiyatları daha normal, almak istiyorum kızıma uzun zamandır. Bunlsrdan kullanan var mi, bana da fikir veriri misniz, oggia kalmamış galiba stoklarda ama bakcam bekleyebilrikm
Alerjikrinit Miaaveben benim bilgim yok üstte kalsın. Başlığı görünce baktım gerçekten gerekli midir bilemedim ya 4 bin nedir 🤣
Aslicamm Miaaveben ya geçen ay miydi önceki ay miydi neydi Hepsiburada globalda magnatiles 110 parçalı olanlar 2700e düştü bi satıcıda diye aldım ama meğerse başka bi markaymis BLK diye satıcı magnatiles diye yazmış ama gelen üründen coook memnunum ben BLK diye aratttim ama bulamadım çin ürünü galiba ama güzel bi muadil. Takip ettiğim bi kaç hesapta farklı markalarla karşılaştırmasını görmüştüm ve onlar da memnundu. Ben bunu almasaydim ve alacak olsaydım sanırım oggia tercih ederdim parça sayısına göre fiyatı daha uygun gibi gelmişti
Miaaveben Aslicamm onu ben de görmüştüm almamıştım ama inanmayıp, iyi oldu yine de bildiğimiz, sorabileceğiniz bı marka olsun 😊
Aslicamm Miaaveben aynen ben de iade ederim kötü olursa diye risk alıp almıştım ama manyetiği çeşitliliği filan iyi çıktı sansima