Tontisimm Kızım 13 ay 16 günlük.. yürüyor fakat ayakkabı giymiyor bu yüzden de avmye falan gittiğimzde hep kucakta🥺 taşınmıyor artık😕 ev ayakkabısı aldım evde giysin alışsın diye ama yok onu da iteleyip çıkartıyor nasıl alıştırcam nolur bana bir akıl verin🙄🙄
-erCansu- Tontisimm canim ben bu isi koko patikle cozdum 3 ay onla yurudu sonra cok soguk olinca adidasin bi ayakkabisini denettim sadece onla yuruyebildi cok sukur. Seni anliyorum inanki ayakkabi giyince yere basmiyodu onu astiktan sonrada hep dusuyodu ayaklari birbirine dolaniyodu iyi para bayildim ama suan bu ayskkabi kurtardi bizi 😂
Tontisimm -erCansu- bende bakayım o zaman canım sağol🥺 bebekkende sevmezdi çıkarırdı hiç tutmazdı ayağında ama artık yürüyor ve avmde falan yere koyamıyorum😒
-erCansu- Tontisimm kokopatik candır corap gibi zaten guya terletmiyoms usutmuyomus 😁 ama ana yuregi avmde kiyamadm
Tontisimm Yakar neler denedim hatta bugün gittik avmye renkli renkli böyle minnieli falan vardı hiçbirini istemedi ayaklarını çekiyor mızmızlanıyor