Tngabd Tngabd bebeğim yemiyor son 3 ayda kilo almamış kan alındı ve b12 düşük çıktı vitamin takviyesi olucak böyle olup takviyeden sonra düzelen oldu mu
mucizeminnosum Tngabd bizim 1 yaş tahlilinde eksik çıktı wellcare b12 sprey kullandık 18. Ayda düzeldi
Usnac1995 Tngabd 288 çıktı, aslında iğne verdi ama ben damlayı düzenli kullanmamıştım öncesinde. Bu yüzden önce Ocean damla aldım, 2 ay kullancam yükselmezse iğne yapcaz mecburen. Ferritin de düşük çıkmış, Ferrosanol diye bir şurup verdi
tombikbebe Tngabd 9. Aydaki kan tahlillerinde çok düşük çıktı. 5 gün iğne vuruldu ve oceanın damlasını kullandık 1 şişe. Şimdi 1 yaşında tahlilleri güzel çıktı çok şükür
kalmaz Tngabd bizede ferbzinc şurup verdi duzeliomus onunla düzelen varms takma kafana benimkini de düşük çıktı vitamin ve demir eksikliği
mucizeminnosum Tngabd evet sıkıntılıydı hala sıkıntılı çünkü demir eksikliği de var o da iştahsızlık yaptığından
mucizeminnosum Tngabd damla şeklinde alıyorduk yeterli olmamış 18. Ay tahlilinde de eksik çıkınca şurup verdi doktor
mucizeminnosum mertinannesi__ bizim 1 yaşta eksik çıktığı için vitaminler 18. Ayda tahlili tekrarladık ilaçlar etki etti mi diye b12 ilaçla yükseldi demir damlayla yükselmedi şurup verdi o yüzden yaptırdık