Deletedmom245 Kızlar emzirme sütyeni arıyorum. Ama yarı destekli olması gerekiyor. Özel zamanlar için kıyafet giydiğimde göğüslerim diğer desteksiz emzirme sütyenlerinden dolayı daha farklı duruyor. Aldığınız memnun kaldığınız bir internet sitesi var mı?
Nesli3306 Deletedmom245 pentinin güzel canım ben içine gümüş kapak bile koyuyorum belli olmuyo ve güzel duruyo
Bengulll Deletedmom245 Normal kendi yarım push up sütyenini kullan çok gereksiz ben aldımda kullanmadım 😏
Deletedmom245 Nesli3306 destek kısmı falan göğüsü rahatsız etmiyor değil mi? Bazı sitelerde yorumlarda okudum da desteği rahatsız ediyor emzirmek için önden açtığımda göğsüm desteğinden dolayı sıkışıyor vs diye bende o yüzden araştırarak alayım dedim teşekkür ederim bir bakayım pentiye
Nesli3306 Deletedmom245 ben desteksiz kullanamıyordum ama bunun içi tamamen penye ama kaliteli ben de arkadaşlarım da görmüştüm internetten sipariş vermiştim ben çok memnunun 3 al 2 öde oluyo genelde
DilekGunes Bengulll sürekli kıyaslama yapıyorlar yoruldum 🥲 emekleme yok benim emekliyor vb diyince diye moralim bozuluyor
Bebegimucizem Deletedmom245 Nbb nin emziren anneler için cuplı südyenleri çok güzel dışarı cıkınca rahatlıkla kullanırsınız ama onun dışında evde südyen takmayın süt üretimi için
Deletedmom245 Bebegimucizem evet dışarıda sorun olduğu için istiyorum zaten yoksa evde takmıyor kullanmıyorum