bitutamanne 13 günlük bebeğim dünden beri emdipibi kusuyor ve sürekli ağlıyor dün gece kakasında siyah iplik parçalarına benzer şeyler vardı ama önceki ve, sonraki kakaları temizdi böyle bir şey yaşayan var mı?
MadamMommy bitutamanne Yani ek gıda sürecinde posasını,lifli şeyler yiyince oluyor ama sizin bebişte niye öldü bilmiyorum. Üstte kalsın
seizetheday bitutamanne ek gıdada oluyor ama 13 günlük bebekte iki çocumda da karşılaşmadım bence bi doktorunuza götürün ya da sorun
bitutamanne MadamMommy ben de anlayamadım dün d vitamini başladık o mi oldu başka bir şeyi mi yanlış yapıyoruz anlamadım
Tugcearel bitutamanne 1 aylıktı canım doktoruna fotoğraf atmıştım iki üç gün takip edelim devam ederse tahlil yapalım yazmıştı bu arada sadece anne sütü ile besleniyor
seizetheday seizetheday en azından bugün pazar belki acilde çok ilgilenmezler ama yarın çocuk doktoruna bi götürün
Alisalpa bitutamanne alerji doktoruna gidin lütfen. Bahsettiğiniz siyah iplikler kan olabiliyor kusma ağlamada var Büyük ihtimal sizin yedikleriniz sütünüzden bebeğinize dokundu