Yarenventolin Kızım 19 günlük pisliği geçmiyor bbaby turco kullanıyorduk molfixe geçtik sudocrem Bepanthol kullanıyoruz dönüşümlü ama pisliği geçmiyor ne yapmamız lazım
Yarenventolin KuzeyinAnnesi03 etuerk Ama kakası normal yani kanlı veya mukuslu değil yine de alerji düşünmek gerekir mi
KuzeyinAnnesi03 Yarenventolin yediklerinoze dikkat ediyor musunuz mandalina portakal yada asitli içecekler yiyor musunuz onlarda yapabiliyor. Tek başına bir bulgu değildir tabi doktorunuza bı sorun ama alerji varsa vücuduna bı bakın döküntü var mı
Yarenventolin KuzeyinAnnesi03 bir kaç kere soda içtim sadece onun dışında hep hoşaf tüketiyorum hoc portakal limon tuketmedim daha
mihriban0 Yarenventolin oğlumdaki pişik de bepanthol ile geçmemişti sağlık ocağında madescar diye bi krem verdiler bi kaç sürmede geçirdi
SweetMom__ Yarenventolin biobaby atocare krem çok iyi geldi bize ve hiç pişik olmadık çok şükür ve bende molfix babyturco kullandım herhangi bir sorun yaşamadık krem olduğu için
Ardenaden Yarenventolin surekli deistrmeyin kremleri deneyin 2 3 gun gecmezde baska krem dah da gecmze yazin siz bana bn artknson noktada nsl gecirdgmi soyleycgm size kesin cozum ama belkis adece krenle ugrasmadn halledebilrsnz
Yarenventolin Ardenaden çok sağolun öyle yapalım aslında şimdi söyleseniz belki direkt o yöntemi denerdik