SeyyidinAnnesi Lutfennn yardimm,bebegim kendi kendine uyumuyor ven ben bunu cok kafaya takiyorum. 2 ay 14 gunluk yere koydugum an agliyor. Bazen keyfi yerindeyse bi yarim saat durur. Ama onu uyutmak icin yataga koyup psss psssliyorum cok agliyor bazen daliyor fakat bazen saatlerde ugrasiyorum. Ilk iki ay kucagimda ayakda sallayarak uyuturdum ama oylede cok yorulurdym ve oylede dogru duzgun uyumazdi. Simdi alissin diye yatagina kouyorum fakat beni cok zorluyor. Egitim icin erken mi davraniyorum? Ne yapacam ben bununla 😰😰😰
Ceemre Kızım üç aylık ve ben yaklasık 10 gundur egitim veriyorum sonuclaırnıda almaya başladım. alıştırmaya baslayın cok sıkmadan bence dördüncü ayda sıkıntı yasamazsınız en azından
SeyyidinAnnesi Ceemre alismasi gercekten zor olacak sanirim,beni cok yoruyor. Aslinda Uzun sure uykuda kalabiliyor fakat uykuya gecislerde sorunumuz var😰😰
AslhanDivarc Ceemre neler yapıyorsunuz acaba merak ettim benim bebeğimde 3 ay 24 günlük bende şşş pat pat la uyutuyorum ama sırtı yere geldiği anda ağlamaya başlıyor sallamamda ağlıyor pışpışlasamda
SeyyidinAnnesi [bilinmeyen] iste sorun orada kucagimda otururken hic uyumadi yoksa onada raziyim aslinda