Ali_atlasinannesi Ali_atlasinannesi bi çizgi görüyorum sanki silik gibi var mı yok mu bilemedim ne olur bide siz bakın görebiliyor musunuz ?
Selamben_ Silik bı şekilde 2. Çizgi var cnm ama sen net öğrenmek için kan sonucu ver .benim srkdsmin 2. Çizgi kıpkırmızı çıktığı halde testi yanlış çıkmıştı bı keresinde.
Zhrbl12 Ali_atlasinannesi abooo bacım naptın. En korktuğum şey 😂 bebeğim 4 buçuk aylık her ay 4 gözle regl olmayı bekliyorum. Bizde prezervatif ile korunuyoruz ama bazen delik çıkabilir o yüzden her ya korka korka ayın 5 ni bekliyorum
Ali_atlasinannesi tatlibiranneo hemen çıkmadı cnm 3-4 dk bekledim sonra yoktu bende çöpe atmıştım sonra çöpü dökmeye giderken dikkatimi çekti bu şekildeydi
Ali_atlasinannesi Zhrbl12 bizde kondoma güvendik ama sonuç ne olck bakalım mayısın 3 ünde spiral taktıracaksın doktorum biraz duralım rahim toplasın demişti o zamana kadar da kondom kullanalım dedik sonuç hüsran gibi
Ali_atlasinannesi tatlibiranneo umarım öyledir yine de aklım takılmasın diye yarın sağlık ocağına kan vermeye gideceğim