baharbahce İyi geceler gece uyumayan analarım sorum başlıkta sizden önerebileceğiniz masal hikaye kitapları bekliyorum bol resimli olması önemli ben okurken onun bakarken sıkılmaması için çünkü gündüz ne zaman birşey okumaya başlasam kalkıp gidiyor yanımdan ben de gece uyku rutinine dahil etmekle tekrar ilgisini çekmek istiyorum varsa şunu yap şöyle daha iyi olur dedikleriniz hepsine açığım
SeverusSnape baharbahce bu yaş aralığına yazısı az, görseli çok kitaplar almalısınız. Hareketli kitaplar ilk öykülerimden alabilirsiniz, o da ilgisini çekecektir. Sesli kitaplar da aynı şekilde.
baharbahce SeverusSnape iş bankası kültür yayınlarından mı bahsediyorsunuz onlardan var hareketli kısımları koparmaya çalışıyor sürekli
SeverusSnape baharbahce evet, böyle böyle ilgileniyorlar yalnız. Kızım da kitaplarla ilgileneceğim diye yırtıyordu, bende sakınmıyordum. Yırtılmaz kitaplar var onlara da bakabilirsiniz. Bir süre onlarla devam edip sonra hikaye kitaplarına geçmeniz daha iyi olur.
baharbahce SeverusSnape evet evet bende sakınmıyorum hiç yeterki ilgilensin diye kaç kitap heba oldu😄 yırtılmayanlara bakayım bir de