Ayse5100 Kızlar daha önce hiç bir doğum kontrol hapı kullanmadım ama korkuyorum doktora filan da gitmedim burda çok duyuyorum yasmin hapına bende başlamak istiyorum yan etkisi az olan vücudu rahatsız etmeyen ilaç olduğu söyleniyor iki sorum var yasmini eczaneden kendim alabilir miyim yoksa doktorun mu yazması gerekiyor bide ne zaman içmeliyim ve ne kadar sonra birlikte olunur
superkahramanbiranne Ayse5100 eczaneden direk alabilirsin. adetinin ilk veya 2 günü başla. 1 ay ilişkide korun
Annisvebebisi Ayse5100 eczaneden kendim almıştım. İlk aylar çok iyi gibi gelse de gittikçe hormonlarım mahvoldu. Adetim azaldı, ben şiştim. Sürekli adetmişim gibi hissediyordum. Ben sevemedim, ama sizde belki böyle olmaz. Sordunuz diye yazdım
Ayse5100 superkahramanbiranne bu hapı regl in ikinci gününde baslicam doğru mu anladım peki hapı kullanmaya başladıktan sonra ilişki için beklemem gereken bir süre var mı
superkahramanbiranne Ayse5100 1 ve 3 gün arası başlayabilirsin kullanma talimatı internnette var oku istersen