SemaKa Kızlar bebeğim 9 ayına girdi hiç bir şekilde bişey yediremiyorum mesela muz çok seviyor bebekler yok yemek istemiyor görseniz atak mi bu ek gıda reddi ya bı tek şehriye çorbası yedi bugün biraz ama kahvaltı hiç isteniyor deli olucam
muazinannesii SemaKa birkac gündür aynı şey benim bebeğimdede var. Normalde iştahlı bi bebek ne versem ağzını kocaman açardı birkaç gündür tabagı görünce yüzünü ekşitiyo 🤷♀️ zar zor kırk takla atarak yediriyorum şarkilar söyleyerek gıdıklayarak vs girmediğim şekil kalmıyo yesin diye 🤣
06noname SemaKa 9 ay atağı da mı varmış be ben 8. Aydan nefret ettim bide 9 çekemem … Dişleri içimden geçti normale dönsün şu çocuk artık diye dualar ediyorum
SemaKa muazinannesii ayy sormayın artık ağzım yoruluyor biseyler söylemekten yesin diye benimdeki yerdi ama şu an hiç bişey yemek istemiyor ağzından salyalar akıyor galiba dişi çıkacak😂
Elistos1 06noname bende sizdenim 8 ay 20 günlük iki alt diş çıktı şu 20 günde ve bugünde aşırı huysuz üstler çıkıyo sanırım inanılmaz zor bebeklerin her şeyi zor ya kaka yapamıyor sorun ishal oluyo sorun diş çıkıyo sorun ay yıldım vallaha 🤯
SemaKa 06noname ay sormayın her ay bir atakları var ama 9 daha zormuş dişlerden dolayı hakkımızda hayırlısı artık 😂
06noname muazinannesii ameliyat sürecim oldu bakamamışım 🙈 kusuruma bakmayın lütfen 10 aylık şuanda 4 dişi var yanlardan 2 daha geliyor sanırım ve atak haftaları bitmedi 😅 ama imdadıma kv kpeder yetiştiler 🤭 atak matak kimse dinlemiyor çocuk ondan ona gittiğinden ne atak kalddı ne bişe 😅
SemaKa Elistos1 Allah yardımcımız olsun gerçekten birde ne dediklerini anlayabilsek keske baya ek gıdayı reddediyor yemek istemiyor tadına bakıyor başka yemiyor