minnosvetontis Kizlar bebegim 18 gunlk her gun kakasini yapiyoo. Yapamadigi gun yok fakat bugn dahil cok ikiniyo ayaklari hep karninda. Kimyon cayi duydum bu bildigimiz kimyon baharatinimi kaynayan suya atip icmeliyim. Bebegime vermk istemiyorm henuz kucuk
Bp33 minnosvetontis tane kimyon satılıyor alabilirsniz. Tozu da yapabilirsiniz bebeğinizin bi ağız beziyle süzün demledikten sonra için. Doktorumuz bugün rezene verebilirsiniz abartmadan demişti o da işe yarıyor bebekler de. Biz 8 günlük olduğundan beri ara ara kimyon ve rezene veriyoruz. Rahat gaz çıkartıyor. Ama o ıkınma geçmiyor ve geçmez de dedi doktor
elmalikurabiye minnosvetontis tane kimyonu cay gibi demleyip hem siz hem bebeginiz iciyorsunuz. Ben icine rezene corek otu ve ihlamur da katiyorum. Guzel uyuyor hasta olmuyor cok sukur. 5 aylik kizim dogdugundan beri veririm
elmalikurabiye minnosvetontis dogdugundan beri veriyorum ben. Olur diyecek makama sahip degilim ama benim anne olarak uyguladigimi sorarsaniz evet olur. Ben ilk gunden beri 2 bardak kwndim ictim bi 20 30 cc de kizima icirdim bu karisimi. Bir zararini gormedim. Aksine gaz problemi yasamadik cok sukur