Bebekkkkkkkkannesii Kızlar kaslarımda problem var fizik tedavi doktorum bu ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi . Emziriyorum aranızda kullanan var mı ??? Zinco 50 mg , ocean D3 K2 , Ocean ExtraMag (magnezyum)
Laydaren Bebekkkkkkkkannesii zinco 50mg biraz ağır gelebilir. Ama ocean magnezyumu da D3 K2 yi de doğumdan sonra kullandım. Ama çinko bilemedim, süte geçiyor çünkü. Onu bir sorun.
aslikls Bebekkkkkkkkannesii doktora söylemiş miydiniz emzirdiğinizi? Arkadaşların da söylediği gibi bunlar vitamin takviyesi bunlar ve emzşrdiğinizi söylediyseniz sorun yoktur bence. Tabi yine de çocuk doktoruna danışın
Bebekkkkkkkkannesii Nacafa Ağır gelmezler dimi vitaminde olsa anne olarak her şeyden pimpirikleniyorum da biraz :/
Bebekkkkkkkkannesii Anatotales Ağır gelmezler dimi vitaminde olsa anne olarak her şeyden pimpirikleniyorum da biraz :/
Anatotales Bebekkkkkkkkannesii o kısmı bilemiyorum inanın sağlıkçı biri denk gelirse bilgi verebilir belki. Emzirdiğinizi biliyorlarsa ona göre vermişlerdir diye düşünüyorum tahlil falan almadılar mı değerlerinize bakmak için