Seymabebek özelde yaptırdım oğlumu. 9 aylıktı.Sünnet eden doktor ameliyata kıyafetle sokacağım bir kalın takım giydir dedi öyle yaptık. Sonrasında kullanmak için batikon serum fizyolojik steril idrar kapları şırınga ve göz merhemi olan teramsin krem bir numara büyük bez istedi. 15 dk sürdü işlem yarı hipospadiyasmis benim oğlum sünnet derisi vardı ama olmasi gerekenden çok azdı eski usul dikişli oldu. Sadece ilk iğneleri vururken ağladı bir de ilk idrarında. Günde 3 kez doktorun anlattığı doğrultuda steril idrar kapına Şiringa yardımıyla 5ml batikon 5ml serum koyduk karistirdik önce pipiyi bu suyla yıkadık ardından kremi halka şeklinde dikişlerin üzerine koyduk bir müddet havalandirip bezini örttuk. Pipide hicbirsey yoktu sargı bezi vs gibi sizde birşey koymayın dedi doktor. Kakası değmesin çok sıkmayın ama gözünüzü de ayirmayin çarpma vurmaya karşı dedi.eve geldiğimizde hayatına kaldığı yerden devam etti. Ben sadece ilk gece ağrısı olmasın diye ağrı kesici verdim ama hiç ağlamadi oğlum zaten huysuzlugu huzursuzluğu da olmadı hiçbirsey yokmuş gibi devam etti hayatına. 5 günlükken artık dikişleri atılmış pipi olması gereken halindeydi. Bir de bize yikamamizi onermemisti 7.gun kontrole goturene kadar yikamadik 7. Gün kontrole goturdugumde artık herşey yolunda dedi doktor o zaman eve döndüğüm gibi yıkadım. Şükür biz çok kolay atlattık. Darısı size