Hmnn Normal doğum sırasında çocuk doktoru sizin yanınızda mıydı ? Bende sadece kendi doktorum vardı çocuk doktoru bebeğimi sabah gördü köyde doğursam bu kadar olurdu herhalde 😄
Mutluumom Hmnn oda da 6-7 tane bayan vardı 😂 kim kimdi bilmiyorum o anın heyecanı ile ama aşısı ölçümleri falan yapıldı
Hmnn [silindi] hayalimde ki doğum ve gerçekte olan 😄 ben sabaha karşı doğurdum galiba ondan pek kimse yoktu
Hmnn Mutluumom bende de 5 6 kadın vardı ama ebe, ebe yardımcısı , diğerleri de hemşire diye biliyorum çünkü çocuk doktorları erkekti 😄
ogretmenanne06_ Yine iyi sabah gelmiş :) bana sabah bile gelmedi. En son zorla hemşirelere söyleyerek ben kendim götürdüm doktorun yanına
beceriklianne42 Hmnn evet bizde bir oda vardı sıralandık cocukları soyduk sadece bez ile Dr bakmıştı ama ilk oglumda Dr gelip odada bakmıstı biz gitmemiştik her hastane farklı sanırım
[silindi] Hmnn Ben üniversite hastanesinde yaptım. Başımda 40 adam vardı. 3 çocuk doktoru. İkisi stajyer biri doktordu. Özeller işte böyle ya hiç güvenmiyorum maalesef..
mavibahar1 Hmnn benim de oldu. Akşam üstü 4 de doğuma girdim ki zaten 3 gibi haber verilmişti kendisine. 6 da doğurdum yetişememiş hanımefendi. 🙄 Bir de özel hastane, o kadar para döküyoruz…
Hmnn [silindi] pişman oldum devlete gitmediğime vallahi. Normal doğum korkusu ya dikiş kötü olursa vs diye özele gittim normal doğurdum daha çok pişman oldum 😄 şükür dikişlerimde sorun olmadı