Aselerva27 2 yaş sendromundan ses veriyrm imdat, çıldırmak üzereyim her şeye aglama, inatlaşma, bir şeyi aglayarak isteme gerçekten çok yoruldum psikolojim bozuldu nasıl davranacagm, nasıl yaklaşacagm inanın bilemyrm artık her şeye aglıyor çünkü
Zeytinpekmez Aselerva27 inanın şuan aynı sebepten kendimi odaya kapattım tek bir insan görmek duymak istemiyorum. Avm ye gittik gittiğime gideceğime bin pişman etti 10 yaş lafta değil gerçekten iliğime kadar yaşlandım :( sabret geçecek diyorlar ama bu sendrom 18 aylıkken başlayıp 3 yaşa kadar sürüyor diyorlar ve biz daha 18 aylığız :((
Birdunyabircennetannesi Aselerva27 Çok yıpratıyor çoook 2 yaştan çıktık 3 e girdik gerçekten bu daha beter zorluyor beni
menek16 Aselerva27 her anne yaşıyor sanırım 21. ayımıza gireceğiz agladıgında ne istedigini anlamıyorum yardımcı olamam sana diyorum çok aglamak istiyorsa sakin konuşmaya çalışıp bi süre de kendi içindeki öfkeyi atması için bekliyorum yere yatıyosa da kalkmasını istiyorum kalkmıyosa onu da bekliyorum geçen gün markette rafların vidalarıyla 27 dk oynadı bi iki kez gel dedik gelmedi eşimle durduk sohbet ettik :) tabi ki öfkeme yenik düştüğüm sabrımın taştıgı oluyor o dönem içinde eşimle konuştuk o an hangimiz sabrımızın son noktasındaysak digeri gidip oglumuzu alıyor
Aselerva27 Zeytinpekmez benim bazen canıma tak ediyr intihar edesim geliyr desem yalan olmaz bıktım artık zaten çok hareketli asla oturmaz saçar döker, kendi kendine asla oturup oynamaz bi de sendrom eklendi tam oldu
Aselerva27 Birdunyabircennetannesi daha bir de üç yaşı mı var Allahım aklımı kaçırdıö resmen iki yaş böyleyse üç yaşta ne yapacgm bilmiyrm
mavibahar1 Aselerva27 evet öyle oluyor. Çok ağladığımı bilirim 😔 Snr daha fenası geldi 3 yaş sendromu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 3 yaş sendromu = İnat…
Birdunyabircennetannesi Aselerva27 İşte huni takıyorsunuz 3 yaşta öyle geçiyor 😅 Maalesef bizde 2 yaş fragmanmış dedirtti
supermananne mavibahar1 ay bizimki 2 buçuk yaşında yok böyle inat ağlamalar kesintisiz 1 sattem fazla bile ağladığı var dayanamayıp benim de ağladığım var..
Aselerva27 menek16 diyrm agladıgın için seni anlamıyorm diyrm aglamadan konuşursan dediğini yapabilirim diyrm bir aglamaya başlayınca hiç susmuyr normal bir şey istreken bile aglıyr bide isteği bir iki dakika geçiksn eger bir şeyle meşgulsem bekle yapacgm diyrm isteyince başlıyr aglamaya hiç sabrı yok beklemeyi bilmiyr tamam desem de
Umutveannesi Aselerva27 2 yaşında oğlum, bizde de gereksiz ağlamalar inatlaşmalar başladı ama ben pek taviz vermiyorum. Masaya çıkıyor mesela bir düşersin diyorum iki düşersin diyorum üçüncüyü demiyorum ve düşüp ağlamasını bekliyorum ağlayınca da asla kaldırmıyorum çünkü ben onu uyarmıştım 😂 gereksiz sebepsiz şeylere inatla ağlarsa dikkatini dağıtmayı deniyorum işe yaramazsa karşısına oturup susmasını bekliyorum. Tabi benim öylece oturup onu izlemem ona batıyor daha çok bağırıyor ama hiç umursamıyorum. Sarılmak istersen buradayım diyorum en son pes edip gelip sarılıyor ve gülmeye başlıyor. Yani görmemezlikten geleceksiniz başka çaresi yok. Ben yüz vermediğim için mesela öyle abartılı geçirmiyoruz. Yüz verseydim eminim ki tepeme çıkardı yani
Miran26- Aselerva27 bende şim di bu durumla ilgili post açıcakdım artık imdat yardım diyesim vardı ayrı durum bendede var ciddi anlamda pisikolojim altüst bişeyler onun istediği gitmeyince ağlıyor bende yapmıyorum inatlaşıyor duymazdan geliyorum onu parka götürüyorum çocuklarla iletişim kurmaya çalışıyor bu seferde orda bazı çoçuklar itip kakıyor üzülüyorum eve geliyorum çaresizlik acaba çoçuguma iyi bi anne nasıl olucam bişey için biyerden başlıcam artık karar verdim abur cubur yok kapalı paket şekerler yok bunları yedikçe onun kudurdugu nu görüyorum benim oğlum 25 aylık ama gene varlığına şükür ediyorum Allah yardımcımız olsun 🙏
Aselerva27 Miran26- psikolojim falan kalmadı nasıl davranırsam davranayım sanki inadına daha çom aglıyr duymazdan gelince fayda etmiyki bizimkine sanki böyle daha çok dikkat çekmek için yapıyr gibi sussa bile aradan zaman geçince yine başlıyr aglamaya
MelteMlondon Selam bizde de aynı durum var. Tam 2.5 yaş erkek. Bugun çiş yaparken pipi boşaldi diye agladi çünkü çiş yaparken kontrolünü öğrendi bi yapıyor bi bırakıyor 😅 tehlikeli şeyler yapmaya başladı cok sinirli herseye No diyor. Gece rüya çok görüyor ruyada cok konuşuyor ve ağlayarak uyanıyor ama hala rüyada gibi yapma benimm diye ağlıyor sizde de varmi gece rüyalar. Ben oğlum rüya görüyorsun diyorum ama tabi ayırt edemiyor 😏
Ccyyln MelteMlondon aynı benim kızım 😂 gece ağlayarak hatta bazen çığlık atarak uyanıyor. Ben burdayım bak yanındayım diyorum daha çok ağlıyor anne.nerdesin diye. Geçen gün uykuda kolumu okşuyordu ne oldu kızım diyorum anne bak kediyi seviyom diyor. Rüya alemi rengarenk