eygokkk şimdi her hastalık kendi özelinde korkmayın içinizi ferah tutun. Altını çizmek istiyorum babamın süreci kanser olduğu için ben onun sürecinden örnekle gidiyorum. Ama sizinki bambaşka bir şey olabilir. Bizi de kbb çok oyaladı inanın. İlaç verip durdu antibiyotik verip durdu antibiyotikle küçülme olmadı ama dediğim gibi o görüntüyü hayatım boyunca unutmam kapkara bir kitle yani babam bariz belliydi. Ben çok zaman kaybetmek istemedim tüm işlemleri özelde yaptırdım. O yüzden biz biyopsi sonucunu hızlı aldık. Zaten lenfoma olduğu kesindi ama o kadar çok çeşidi var ki. Şimdi sizden parça alacaklar doktorun size neden şüphelendiğini söylemesi lazımdı aslında mesela atıyorum lenflerle ilgili lenf kanserinden şüphe etti o zaman iğneli biyopsi yeterli gelmiyor oradan parça almaları gerekiyor. Ama doktor emin olmak istedi o yüzden ufak bir parça istedi bakacak kanserli doku var mı diyelim var oradan o dokuyu boyaya atıyorlar gibi düşünün tepkime vermiyorsa başka şey deniyorlar gibi devlette hızlı sonuç çıkacağını sanmıyorum biraz süre alır. Benim tecrübem lenf kanserinde diyelim sizin de en kötüsü oldu lenfoma çıktı korkmayın 4. Evre olsa bile tedaviye yanıt veriyor. Klasik bir kemoterapi protokolü var. 6 kemoterapi ile işi bitirme ihtimaliniz çok yüksek oluyor. Tabi ömrü Allah bilir genel manada konuşuyorum. Siz biyopsinizi verin sakin olun sonucu bekleyin. Sonuç aldıktan sonra bana da yazın lütfen ben babam sürecinde çok araştırdım ettim başka şeyler de olsa bilgim dahilinde destek olmaya çalışırım size. Korkmayın içinizi ferah tutun gaybı Allah bilir ama bu sizi uykusuz bırakacak bir şey değil. Şunu hep kendinize hatırlatın eeen kötüsü olsa bile şu an en zor zamandasınız çünkü bir teşhis yok belirsizlik var en zor kısım bu burada da doktorlara güvenin lütfen. Süreciniz sonlanıp doktor size yol haritası çizdiğinde inanın rahatlayacaksınız çünkü belirsizlik kalkacak. Aklınıza en kötüyü getirmeyin en kötüsü olsa bile çaresi var bunu da bilin. Çook geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum size.