Aycaall Kızlar bebeğim 4 ay 8 günlük bugün elimi atsam ya da nereye bıraksam bir sürü saçı dökülüyor bu normal mi, sizin bebeğinizde ne zaman başladı dökülme? Endişelendim bunlardan dökülmesine
annebenimucmamgerek Aycaall Biz de dün 1 aylık olduk oğluşum hayat bilgisi amilim gibi oldu alnı emekli öğretmen alnı gibi çok gülüyorum ama bir an önce yenileri gelmeye başlar inşaallah güzel güzel 🥲
Ballilokmam11 Aycaall ah ah kizimin kafasının arkasında saç kalmamıştı çarşafın hergun degistiriyrodum tutam tutam saç oluyordu geri çıkıyor ve dökülmesi azalıyor endişe etmeyin 9 aylik olacak yarın ve çok çok az dökülüyor hatta dökülen yerler çıkmışta kelligi kapatmış bile anlamadan 🙂
Umisko Aycaall canım aşırı saçlı doğdu bebeğim doktorlar bile şaşırmıştı öyle söyleyeyim . Şuan 10 aylık eski saçlarından bir tutam kaldı tamamen döküldü . Bir ara kel kalacak sandım o derece dökülüyordu . Yenisi çıkıyor dökülmeden sonra
Aycaall refresher evet benim doğumdan 1 ay sonra dökülmeye başladı ama kızımın saçı bugün yumak yumak dökülünce korktum:)
selimalpinannesi Bizim 2. Aydan sonra başladı hemde baya çok şu an 4 aylık sırma saçlı doğduydu oğlum keloğlan olma yolunda🥲😂 doktorumuz asıl saçları 6. Aydan sonra çıkmaya başlıcak bunlar bebek saçları demişti😊
Aycaall selimalpinannesi demek ki bebeğe göre değişiyor dökülme, benim kızımda saçlı doğdu ama 4. Aya kadar tek tük görüyordum, dün öyle görünce şok geçirdim inşallah bir an önce yenisi çıkar☺️
Aycaall Ballilokmam11 kız bebekleri erkek gibi oluyor😂😂 kvm kayınpederimin traş olmuş hali gibi diyor şimdi kızıma😂😂
Aycaall Umisko iyi bari o zaman bunların hepsi dökülecek daha zaten çok ince ama kızımın saçı çok olduğundan bir sürü görünüyordu, şimdi açılıyor inşallah çabuk çıkar yenileri🌸
kubra00k Benim bebeğim hafiften saçlı doğdu. 1 aylıkken hepsi döküldü keltoş kalmıştı:) aynen heryer saç olmuştu. Şimdi 7 aylık çok gür saçları var. Ben hiç kestirmedim.. kıyamadım🥺