mucizeminnosum Bisikletin şu metal kısmı çakılarak takılıyodu parçasını eksik koymuşuz çakmış bulunduk geri çıkaramıyoruz fikri olan eşi bisikletten anlayan falan var mı nasıl geri sökebiliriz bu metal parçayı pense yok elimizde olsa belki onla çıkardı da
mucizeminnosum melegim71 makas hiç aklıma gelmemişti yaa çok iyi fikir yağlamak aklıma geldi ama yağ içine geçmez gibi geldi o kadar sıkışık ki onu da denerim ama makas çok iyi fikir teşekkür ederim 🙏🏻☺️
melegim71 mucizeminnosum aynen deneyin makasa ince birsey sarın köreltebilir ayada esiniz ters ceviriip caktigi seyi terse dogru vvuradabilir cikamasi icin
mucizeminnosum melegim71 aynen öyle deneyelim yaa kaç gündür deniyorum tornavidayla vura vura denedi çıkmıyo inat gibi etrafımızda da bisikletçi yokki götürelim evde kendi kendimize çözüm arıyoruz bişe de bulamadık belki bikaç fikir gelir burdan da deneriz dedim en azından akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler makası hiç düşünmedik çünkü😃
mucizeminnosum melegim71 ya o kadar saçma yapmışlar ki çakmalı yapmışlar çakınca çıkmıyor yani kullanışsız olmuş yani söküp kutulamak istesem imkanı yok eşim yarın makası denesin de inşallah çıkar çıkmazsa bakalım nasıl kullanacaz
melegim71 mucizeminnosum ciddem cok sacma tamam hani gizel birsey dayanikli olurda okadarda zirlamamasi lazim aynen makasla deneyin bi aklima birde cakmakla felam issitabilirsiniz belki oda ise yarar
mucizeminnosum melegim71 yaa evet demonte gönderipte benim bi daha onu demonte hale getiremeyecek olmam çok saçma sonuçta ömürlük değil ki çocuk büyüdükçe kullanılmıcak bile yani inşallah işe yarar da ya çakmakta aklımızda olsunlk teşekkür ederim gerçekten💕
melegim71 mucizeminnosum aynen kesinlikle sökmek isteseniz olmicak olsada boyle zorlicak umarim olur yaa cidden
mucizeminnosum melegim71 işe yaramadı yaa o kadar inatçı bişe ki çıkacak gibi değil tamirci bulup götürcez heralde başka yolu kalmadı yardımlarınız için çok teşekkür ederim 🥰💕