cisembilginkeyha Bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladık ama ek gıda sonrası suyu reddediyor bu yüzden kabızlık yaşıyoruz suya nasıl alıştırabilirim ? Böyle bir durumu yaşayan var mı aramızda ?
Esmaozc00 cisembilginkeyha bizde dün başladık icmiyirsa fazla zorlama yavaş yavaş alıştıa alıştıra verki sevsin zaten hepsini içmez
nehirsude0 cisembilginkeyha küçük biberon tarzı birşey var bende canım ilk onla denedim içti şimdi bardağa alistirdim 8 aylık olacak baya içiyor
Tatlican cisembilginkeyha Ek gidada kabizlik genellikle oluyor yedigi kasedeki yiyecege 1cay kasigi zeytin yagi ekleyin ben hergun ekliyordum zarari yok.kizim 1bucuk yasnda filandi galiba su icimiyor diye dr götürmüştük dr sakin zorlamayin önune brakin isterse icer demisti .
cisembilginkeyha Alerjikrinit evet deniyorum kapatıyor ağzını biberonuna koydum onu da almadı ağzına artık ek gıdalarını bi tık sulu yapmaya başladım
cisembilginkeyha nehirsude0 bende aldım ama yok içmiyor bir türlü dişleriyle sıkıyor bırakıyor içme eğilimi olmuyor
nsrn46 cisembilginkeyha bir tık soğuk verirseniz içer muhtemelen. Benim oğlum soğuk suyla alıştı su içmeye
biraslananasi cisembilginkeyha zamanla alışır siz zorlamadan sık sık teklif edin. Kabızlık başlarda hep oluyor zamanla alışacak bağırsakları. Zeytinyağı ise yaramaz ince bağırsakta emiliyor tamamı ve dışkının kıvamına bir etkisi yok.