uykumvarasko Kızlar şu galetaları direk eline versem ne olur bütün evi yıkıyor şu an elime ver diye 1 yaş boğulurmu yiyebilirmi ekmek falan vermedim daha önce hiç eline
SeverusSnape uykumvarasko ben veriyordum ya. Hatta bir elinde havuç, bir elinde salatalık gezerdi evin içinde.🥹
Ruzgarmommy uykumvarasko bence yiyebilir ama gözünüz üzerinde olsun ıslatıp kemiriyorlar zaten hem denemiş olursunuz
Birdunyabircennetannesi uykumvarasko Çok sert zaten anca yalar ısırabileceğini düşünmüyorum 🤷 Bence verin tabi yanında bulunun
uykumvarasko Ruzgarmommy bende öyle düşündüm şuan elinde büyük parça koparırsa müdahale ederim hemen bismilllah
SeverusSnape uykumvarasko sizin gözetiminizdeyken hiçbir sakıncası yok, ıslatır zaten yiyeceğim diye yumuşacık yapar ağzında. Yine de büyük parça koparmamasına dikkat edersiniz zaten. Afiyet olsun miniğe🤍
Minel-inannesi uykumvarasko yok dediyseniz vermeyin baska bisiyle kandiriklayin bu seferlik. Ama verebilirsiniz normalde zaten semsert bisi tikir kitir fare disleriyle kemircem diye ugrasir😊
uykumvarasko Minel-inannesi ıslatıp büyük parça koparır diye korkuyorum verdim eline ama çocuk benim bakışlarımdan korkuyor o bana bakıyor ben ona dur bakalım Yicek galiba hahahah
Birdunyabircennetannesi uykumvarasko Deneye deneye öğreniyorsunuz korkmayın Elbet boğazına bir şeyler kaçıyor Sakin kalıp müdahale edin öyle durumlarda
Minel-inannesi uykumvarasko ya agzina buyuk parca illaki sokuyolar. sınırlarını kesfetmek icin sincaba dönüyorlar 🤣🤣
Birdunyabircennetannesi uykumvarasko Sakin kalmazsanız müdahale edemezsiniz Sakin kalmanız ve o an ne yapmanız gerektiğini öğrenmeniz araştırmanız lazım Helming manevrası mutlaka öğrenin bebeklerde nasıl yapılır diye
Neva-xy uykumvarasko Bende diş çıkarmaya başladığı zaman vermiştim. Tam bir kurtarıcıydı. Çok şükür hiçbir şey olmadı. Gözetim altında tutarak deneyebilirsiniz.