tantuniayrangerisiyalan Havvasareee Abur cuburu ve çocuktan dolayı sadece ağzıma bulduğum şeyi atıp geliştirmeyi bıraktım 1 aydır 4 buçuk kilo verdim. Ve bol su normalde içmem ama içmeye başladım. Her gün 2 saat yürüyüş ve 4 kat merdiven 🥲
maviummu19 Kelebek_16 Kdkdkkdk normal doğum mu yaptınız sezeryan mı eger sezeryan ise bu zayoflamadan sonra göbeğiniz de gitti mi
Kdkdkkdk maviummu19 iki sezeryan doğum 17 arayla göbeğime göbek denmez daha fazlası 😅 şuan bir küçülme var ama bütün fazla kilolarımı vermeden bişey diyemem ilk hamile kalmadan önceki kiloma dönmem için 20, ideal kiloma dönmem için 30 kilo vermem lazım
g-k-s0212 Havvasareee 2 gün önce diyetisyenden listemi aldım ama zorlandım doğrusu. Ara öğünler öğün değil. Beni en çok zorlayan şekersizlik oldu. Umarım irademe sahip çıkabilirim 😭 bir 5 kg vermem gerek sonra da bunu korumam gerek. Şekersiz protein ağırlıklı bir listem var. Mesela bugün doymadım. Açım şuan 😃🙈 kendimle savaş halindeyim
zehra1998 oglumubeklerken bende 30 kilo vermek istiyorum spor yapacak halimde vaktinde yok siz sporsuz mu verdiniz nasıl verdiniz
oglumubeklerken zehra1998 spor yapamadım maalesef çocukla pek mümkün olmuyor. Diyetime çok sıkı uydum ve g5 cihazına girdim bi de o da yağ yakimina etkili ve sarkmaları engellediği için vücudum baya toparlandı
zehra1998 oglumubeklerken bende hem sporu sevmem hem gerçekten ne vaktim ne halim var şuan diyete sıkı devam ediyorum ama spor olmazsa veremezsin diyor dr moralimi bozuyor sen emzirirken mi verdin
limonzeytinmom Havvasareee Mart da yaptım 4 kd veridm. Sadece diyet. Nisan boş gectim aynı kılomu korudum. Bugün tekrar diyetisyene başlıyorum. Evde hareketler yapıyorum kol bacak egzersiz veya yürüyüş yapıyorum 7000 adım üstüne cıkmaya calısıyorum. Bunları düzenli yapamıyorum ama haftanın 4 günü 5 günü olmasına özen gösteriyorum. 1.68 boy - 88 kg
oglumubeklerken zehra1998 yok hayır emzirme döneminde fazlasıyla kilo aldığım için emzirmeyi sonlandırdiktan sonra bu böyle olmaz diyip diyete başladım. Emzirme süreci bitmişti yani. Bana diyetisyenim hiç spor olmadan veremezsin demedi ana dediğim gibi o g5 cihazının fazlasıyla etkisini gördüğüme inaniyorum
zehra1998 oglumubeklerken bende Emzirirken müthiş kilo aldım doğuma bile giderken bu kilodan çok daha zayıftım
Annekizcicileri Havvasareee 2.5 aydır diyetteyım suan 91 den 74 e düştüm hedef 65 ama ben Herbalife ürünleri ve danışan olarak ilerliyorum ürünlerin yanında ektre dıyet listesi uyguluyorum ürünler ödem attırıyor başta daha sonra acıkma ve tatlı istegı tamamen yok edıyor