irem066 3 ay 5 günlüğüz atak desem gecmesı gerek 6 dan sonra bebegım hıc uyumuyor gündüz dün ıyı uyudu duzeldı zannettim ama yok sabaha kadar uyanıp durdu devamlı 2 gün olacak bugünde yapmazsa kakasını anlamıyorum gazdanmı çözemedim ya
ahsengunesveannesi irem066 kazasında anne sütü alıyorsa 1 hafta-10 güne kadar normal biz 4 aylık olacağız beş gün sonra 6nci günün sonunda yapıyor kakasını dokror normal demişti.
Mervesedef irem066 3 ay 16 günlük benim bebeğimde. Son 4 gündür adamakıllı ne uyuyor ne uyutuyor. Prematüre doğdu. 8.atak haftası geçti zannediyorum ama sanki yeni başlıyor anlamadım hangi atakta. Çok yoruldum artık
utkummm irem066 2 ay 25 gunluguz bu haftanin basindan beri gunduz bi iki kere 15 er dk uyuyo sadece aglamalari azaldiydi iki uc haftadir iyiydik ama bu hafta tekrar basa sardik resmen😢
irem066 gde3845 3 ayda duzelır biraz dıyorlardı daha kötü olduk sızındemı bu aralar oldu çok uykusu var 15 dakika sonra uyanıyor tekrar uyutsak uyusak ama uyanıyor devamlı dalamıyor
irem066 @“pelinahsen”#p30724623sızınkıde huzursuzum acaba günde 1 kere mama veriyorum sutumnywtmedıgını hıssettıgımde uyuyamıyor 1 haftadır böyle kızlar normalde böyle bır bebek degıldı ya
irem066 gde3845 atak belkıde sızınkı canım ama bızımkı atak degıldır diye düşünüyorum gecmesı gerektı
Turnaaaa Tam 3 aylık gündüz 4-5 kere uyuyo ama uzun süreli değil max 1.5 saat. Akşam 8:30 da karanlık odada yatırıyorum gece 12 de altını alıp uykusu açılmadan emziriyorum artık kaçta kalkarsa. Sabah 7.30 da uyanıyor 9 a kadar sevişiyoruz gün başlıyor öyle
Kams Turnaaaa valla gayet güzel 1.5 saat gündüz uykusu ideal benimki maç 30 dk bu aralar zaten hiç yatamıyor diş mi uyku gerilemesi mi neyse artık 3 ay 22 günlük
egekulk irem066 ay benimkinde öyle sabahları 2.3 saat uyuyan bebem akşam olunca uykusu gelse bile popişine. Birşey batırıyorlarmış gibi ağlayıp uyumuyor bence hala atak devam ediyor 3 ay 10 günlüğüz
egekulk irem066 öyle valla birde 3 gündüz emmekte zorlanıyor göğsümün birini hiç ağzına sürmüyor çok üzülüyorum öyle yapıncaya 😞
asaletsoydangelir irem066 3 ay 5 günlük ayni sorunlar bizdede var bazen emmek bile istemiyor uykusu kısa kısa sık uyuyor sık uyanıyor atak ta olabilir 😊