Busraa5858 Biz 7 aylıkken başladık şu an 8 ay 9 günlük oğlum. 6 aylıkken hiçbir şey vermedim eline 7. Ayında yavaş yavaş verdirtti doktorumuz modern blw dedi. Şu an daha iyi önceden oynuyordu sadece şimdi ağzına götürüp yiyor. Genelde en çok ekmek veriyorum ve en çokta onu yiyor severek direk ağzına götürüyor. Mandalina, muz, havuç, brokoli verdim. Kahvaltıda bazen yumurta ve peynirini birazcık önüne koyuyorum bir yandan kendi yemeye çalışıyor bir yandan ben yediriyorum geri kalanı. Açıkçası tam bir blw gibi değil çünkü tek başıma bakıyorum panik atağım var 10 günlükken kusmuğu kaçmıştı ve ciddi bir tıkanma yaşamıştık bende travma oldu sanırım aşırı korkuyorum direk tetikteyim ama elimden geldiğince vermeye çalışıyorum. Doktorumuz bir şey olmayacağını öğürerek kendi çıkaracağını söyledi ki ekmekte bir kaç kez oldu ama ben de o sıra kalpten gidiyordum yani kendi çıkarana kadar. 9 aylık olunca kaşık çatal ver eline kendi yemeyi öğrensin dicem o yüzden eline şimdiden ver ve alış dedi doktorumuz bakalım nasıl olacak🙏🏻