guzelgun 8 buçuk aylık kahvalatısına ekleyeyim mi 1 yaşına kadar sadece bal yasak diyorlar tuz şeker vs dışında tabi ama domates de alerjen sizce vermelimiyim yoksa beklemelimiyim
Mertveannesi2211 guzelgun 9.aydan sonra verdim ben,üç gün kuralı ile deneyin alerji yapmazsa devam edersiniz
Minel-inannesi guzelgun 18ayini geciyo pisik yaptigi icin domates ve portakal ne kizima yedirebiliyorum ne kendim yiyebiliyorum🤷
Berfin4720 guzelgun ben 1 buçuk yaşından sonra yavaş yavaş verdim 1 yaşında ilk tadım olarak baktırdım alerji oluyordu bence acele etmeyin domates için
Aleynaslan96 Ben bebeğime kırmızı biberi denemiştim çorbalarına ama pişik yaptı çok domatesi o yüzden vermedim erteliyorum çok kötü olmuştu poposu çünkü
Yarim_Kilo_Kiyma guzelgun Sizce diye sormanız yanlış olur aslında. Alerjik bir gıda olduğu için siz deneyerek vereceksiniz. Mesela pişik yapar, asitli olduğu için bir küçük çeri şeklinde başlayabilirsiniz istersen iiz. Bende o aylarda başlamıştım.
livanurvealpinannesi61 guzelgun aşırı pişik yapıyor ben 12 aylıkken verdiğim halde kızım aşırı pişik oluyordu domates mandalina portakal kivi aşırı pişik yapıyordu