SeverusSnape tosbikannesi6 kuzenim otizmli ve evet temastan nefret ediyor hala. Birçok konuda ilerleyebildiler eğitimle ama temas konusunda hala çok hassas.
Ucansupurge tosbikannesi6 temastan hoşlanmazlar. dokunuldugu zaman aşırı rahatsız olurlar bazen dokunma sinir krizi ile sonuçlanabilir.
atlasayaz tosbikannesi6 oğlum küçükken öyleydi ama otizm tanısı falan konulmadı bazı cocuklar temas sevmez canım,biraz daha büyüyünce kendi sarılmaya başladı
neseey tosbikannesi6 benim oğlum tam tersi sürekli temas istiyor ve otizm tanısı aldı ismine bakmadığı için açıkçası otizmde bütün kriterlere sahip olması gerekmiyor yani oğlum renkleri meyveleri ayırt edebiliyor bay bay yapıyo sadece konuşmada sıkıntı var sizde uzmana gidin bence benim hiç şüphem yokken gittim konuşması için ama tanı aldık
tosbikannesi6 SeverusSnape bnm oğlum için otizm belirttisi var dediler ama tam bir temas bağımlısı her fırsatta öpüyor sarılıyor. Herkesin yanaklarını sıkıyor. Ve hocaları bu durumu hep belirtiyor hele her şeye gülmesi herkese gülümsemesi
SeverusSnape tosbikannesi6 temastan kaçınırdı açıkçası, şu an 14 yaşında hala öyle. Belki ergenliğinde bunda etkisi vardır ama hiç sevmiyor sarılmayı, öpmeyi, tokalaşmayı bile. Herkesle mesafeli fiziksel temas konusunda. Kaç yaşında oğlunuz?
Zynppp1 @tosbikannesi6 ama daha önce yazdığın yazıları okumuştum kisa sürede oglunda gelişme olmuş eğitimle beraber büyük ihtimal uyaran eksikliği Benim kızım için kararsızlar hala doktorlar bence otizmde😒 13 aydır eğitime gidiyoruz hala Komut alma yok konusma hiç yok