baharnevaa Merhaba arkadaşlar bebeğim 8,5 aylık süt ürünleri ve yumurta alerjisi var kahvaltı olarak ne vereceğimi şaşırıyorum siz neler veriyorsunuz çok üzülüyorum bu vitaminleri alamadığı için 😞
Ucansupurge baharnevaa meyveli yulaf lapası, fırında/airfryda sebze(patates,havuç,kereviz,tatlı. Patates,kabak),meyveli pankek, yumurtasız krep( un, su,maya), tahin-pekmez,zeytin ezmesi, avakado,muz,salatalık içi
ugrakyagiz baharnevaa bizim yumurta süt gluten bende ne vereceğimi sasiriyorum genellikle pankek yaparım meyveli meyve püresi,sebze haşlama ,salatalık arada şehriye ilikli çorba hastaysa
baharnevaa Ucansupurge teşekkür ederim tahini henüz denetlemedim ondan da şüphelendiğim için yakın zamanda deneyeceğim bakalım, ekmek kullanıyor musunuz peki
Ucansupurge baharnevaa muz,elma,şeftali(mevsiminde),armut gibi bir meyve Un Su Kabartma tozu Mesela Yarım muz 1 YK un(tam buğday unu,yulaf unu,buğday unu) Yarım çay bardağı su 1 fiske karbartma tozu ( şart değil)
Ucansupurge ugrakyagiz elma veya armutla yapacaksam rendeliyorum yulaf,rende meyve ve suyu pişiriyorum. İlidiginda bal,pekmez,elma konsantresi ile tatlandırıyorum üzerine ceviz rendesi 👍 Muzla yapacaksam eğer tatlandırıcı koymuyorum. Elmalı yaptığımda tarcin atıyorum biraz
Pemo Elmalı pankek yapıyorum bazen hurmalı muhallebi tabi su ve tam buğday unu ile. Ilıdıktan sonra azcık keçiboynuzu Özü karıştırıp yediriyorum