Kızlar dün gece saat 11 de kv eşimi aradı biberon ve şırınga sordu arka binasındaki bir kadın yeni yavrulayan anneyi dışarı atmis 3 yavrusu varmış kv şans eseri balkonda sigara içerken görmüş kadını kadın kocaman bir kartonun içine koymuş yavruları anneleri bulamamış kedi yavrularını kaynanamda balkondan kavga etmiş insanmisin napiyosun şikayet etcem falan diye oğlunu beklemis küçük kaynimi gidin bakın anneleri yanindaysa binaya getirin demiş kaynimda almış kutuyu kadının kapısına getirmiş kadın bağırmış bunlara kaynanam gitmiş hem kavga etmiş hemde kedileri almış ama kedilerin annesini bulamıyoruz biliyosunuz dünden beri süreli yağmur yağıyor daha yeni dogmuslar kv dayanamamış baya bı beklemişler yağmurda anne kedi gelir diye kesin yemek aramaya gitti çok üzüldüm dün akşam eşim anne getir besleyelim dedi ve kedilerden bı tanesi vefat etmiş kv ağlayarak geldi yavrum götürelim veterinere diye siringayla 2 kediyede süt ivirdik tek tek yavrularım daha çok küçükler dünden beri adam gibi uyuyamadım yer yaptım onlara peteğin yanına gece 3 4 kere baktım birbirlerine sarılmış uyuylardi şimdi eşim işe giderken doyur onları dedi kalktım aramiyolar ay sabah sabah çok değişik oldum napcaz kızlar eşim sahiplenelim diyor ama onların annelerine ihtiyacı var bebekler daha yağmurda annesini bulamıyoruz kv bugün gidip bakicak haber vericek bana annelerini bulursak güvenli bı yerde tutcaz onları tekir kediler kızlar sizce anne kediyi bekleyelim mi yoksa veterinere mi goturelim kıyamıyorum bı akıl veirrimisiniz ne yapmam konusunda tuvaletlerini yaptırdım karın altlarına küçük küçük vurarak normalde anne kedi yalayarak yaptırıyor bilen bilir çok karmaşık durumdayız napalim kizceler