Minel-inannesi Ay Allah korusun kizlar bu ne firtina böyle? Yagmur, rüzgar, simsek var gök gürültüsü yok? Hava pespembe. Sizin oralardada varmı boyle afat derecesinde yagmur rüzgar?
iki_prens_annesi_ Minel-inannesi İstanbuldayım fırtına ve yağmur var Allahım afadından korusun inşallah
arifahsencesur Minel-inannesi bende yağmurun sesine uyandı cama nasıl vuruyor çok yağıyor çok sıcacık havadan bir anca soğuk havaya geçiş 🙁🙁
Themom_ Minel-inannesi İstanbuldayım şu anda camlara vuruyor yağmur taneleri uğultu felaket var ve bayağı soğuk. Bu kadar sıcaktan birden bu kadar soğuk olması hasta edecek bir çok kişiyi.
Minel-inannesi iki_prens_annesi_ ay bu araplar baslatipta bitiremedikleri yagmuru bu yanami surduler.nedir boyle? Kaç gündür haberlerde hic boyle yagmur firtina uyarisida yoktu yada ben denk gelmedim
Minel-inannesi arifahsencesur ay balkon perdesi şaha kalktı kafasina gore bi o yana gidiyo bi bu yana
iki_prens_annesi_ Minel-inannesi yağmur gösteriyordu hava durumu aslında size denk gelmemiş gökten boşanırcasına yağıyor
betulggd Sedas00 şu an Balıkesir’de yoldayız Marmaris’e doğru geliyoruz çok mu sert esiyor orada? Şimdi şarj için durduğumuz yerde sadece yağmur var hiç esinti yok.
Minel-inannesi Themom_ evet boyle degisik bi sesde vardi. Aman bi hastalik daha kaldircak yerim kalmadi bizi pas gecsin. Koca kış boyunca kizim her dis zamani ates oksuruk hirilti derken saglam zamanimiz sayiliydi
Themom_ SeverusSnape aynen sabah titredim kombi 1 de açıktı hemen 3 yaptım buz gibi dışarısı yağmur çişeliyor falan sanki ocak ayındayız
Meri-Mel Minel-inannesi Bizim buralar sakin hiç bişi yok ,Rabbim toprağa ve gökyüzüne sakinlik versin bereketli afetsiz yağmurlar versin
Serpil09 Minel-inannesi bizim burasıda aynı 4ten beridir ayaktayım yağmur sesi ve gök gürültüsünden Allah afetsiz versin insallah
Minel-inannesi Serpil09 bizim burda gök gürültüsü yoktu basta ama nasil şimşek çakmak, heryer apaydinlik
Sedas00 betulggd gece çok kötüydü fırtınadan motorlar devrildi ama suan sakinledi bugün ıslandığı için serin olur ama yarın ısınır hava tekrar