Merhaba güzel anneler 🎀 17 aylık ikiz kızlarım var bir tanesi ekim ayında gündüz biraz huysuzdu hasta olcak gibiydi yani aksam üstü de bi anda ateslenip 39 derece atesle havale gecirdi.. Allahtan yanımızda doktor arkadaslarımız vardı onlar müdahale etti ve gece boyu da takip de kaldık.. Sonrasında ertesi gün hemen takipli doktorumuza götürdük tabi ki o da ateşli havale oldugu için korkulacak biseyin olmadıgını takip etmemiz gerektigini ilk seferi oldugu için de nörolojiye götürmemize gerek olmadıgını söyledi.. o zamandan bu zamana kadar cok dikkat ettim, ateslenmesine izin vermemeye calıstım hastalık döneminde gözümden ayırmadım falan.. Ancak suan bayram sebebiyle ailemin yanına geldim burda da haftasonu hafif hasta oluyo gibiydi atesi 37.2 olmuştu sonra içim rahat etmedi burda gece cocuk doktoru vs bulmak imkansız gibi bişey o yüzden doktora götürmeye karar verdim,giderken arabada 38.3 derece atesle yine havale gecirdi. O an yasadıgım korku ve endişeyi nasıl anlatırım bilmiyorum.. tabi ki doktora götürdüm burada en övülen cocuk doktoruna da götürdüm kendi doktorumuzla da görüştüm pazartesi günü de cocuk nörolojiden randevu aldım ama içim hiç rahat değil altından baska bişey cıkar mı diye cok korkuyorum.. basına gelen eeg vs cektiren var mıdır biraz rahatlamaya ihtiyacım var acıkcası.. uzun olmuş nolur kusura bakmayın desteklerinizi bekliyorum 💜