busra2410 Kızlar merhaba bebeğim şu an 5 aylik fakat doğduğundan beri yabancıları hissedip biri gelsin biz gidelim çok ağlıyor ben alışsın sosyalleşelim dedikçe birşey değişmiyor aynı durumu yaşayan var mı çok bunaldım 😭
Asiye1102 busra2410 14 aylık hala aynı ama bi zaman sonra alışıyor. Biri geldiğinde veya bir yere gittiğmizde yapışık ikiz gibi geziyoruz sjsjsj
bsr426_ busra2410 bıs de de öyle ortam değişti mi yabancılar huzursuz olur ağlar yabancı biri geldi mi durup izler yani huzursuzluk geliyor resmen çocuğa
busra2410 Asiye1102 yapışık gezmeye razıyım yeterki ağlamadan dursun yeni insan görmeye gidiyorum yorulup geri geliyoruk vallahi🥲
tuanamoms_07 Benim kızımda bir dönem bunu yaşadı ama biz ısrarla sosyalleşmeye devam ettik. Ve şuan 11 aylık sokaktaki her gördüğüne el sallıyor. Yine erkeklere karşı bir yabancılama var ama o da normal bence
zeynep0038 Bizde aynı durumdayız. 13 kasım doğumlu oğlum bayramdan bu yana kendi kendine alıştı daha öncesinde babaannesine bile ağlıyordu ☺️
busra2410 zeynep0038 Bizde 6 Kasım doğumluyuz aynı babaanne anneanne bir kaç gün görmesin unutuyor çığlık çığlığa geziyoruz psikolojik açıdan çok yoruyor bu durum beni 6 ay kınası yapmayı düşünüyordum vazgeçtim 😓
busra2410 bsr426_ Çevremizdeki herkes sevmeye laf atmaya korkuyor direk agliyor görmezden geliyorlar mecburen evimizde çekirdek aile mutluyuz yani