dunyammm Serpil09 K-LAB sayfa adı link paylaşamadım Kore ürünleri kullanıp memnun kaldım paylaşmak istedim 😇 gerçekten Kore’den geliyor güvenilir bir site
tosbikannesi6 Serpil09 Kore ürünleri mükemmel ya. Bn de peelingini kullanıyorum yüze o kadar iyi geliyor ki bide süt maskesi anında etki müthiş koku bu ürünü bilmiyorum ama iyi araştırın ben watsonsdan alıyorum
Ipekaslankus34 Serpil09 mavi , yeşil , siyah renk şişeleri aldım pürüzsüz parlak bir cildim oldu ben çok memnunum 🫶🏻🫶🏻
dunyammm Serpil09 rica ederim deneyin inşallah memnun kalırsınız . Bende kaş kirpik serumuna kadar kullanıyorum çok memnun kaldım bahsettiğim markadan 😌 paylaşmak istedim
tosbikannesi6 Serpil09 bu mavi paketli maskeyi 15-20 dakikadan sonra yüzünüzden alın maskede kalan ürünü elinize falan da sürün çok iyi geliyor sonra yüzünüzde kalan ürünü de masajla yüzünüze yedirin, bana dua ediceksiniz 😂
Serpil09 dunyammm baya pahalı ama aldığım ürün ise yaramazsa deneyeceğim inşallah ise yarr cildim aşırı derece hem sivilcelendi hem çok kurudu lekede kaldı baya
dunyammm Serpil09 inşallah memnun kalırsınız . Yani fiyatı ortalamada kalıyor gibi bazı ürünler pahalı . Ama az kullanımda bile epey etkili 😇 uzun süre gidiyor
Serpil09 Ipekaslankus34 attigimin aynısından mi aldınız işe yarıyor mu gerçekten bende mavi mor sarı olandan aldım daha gelmedi inşallah bendede ise yarar
Ipekaslankus34 Serpil09 evet aynısı mavi yeşil siyah var bende işe yaradı umarım sizde de yarar ben memnun kaldım 🫶🏻